1
1

Номинации и награди за обекти на Акватек през 2019

През годините, професионализма на Акватек и Експрес Гаранцион е бил многократно потвърждаван от множеството грамоти и награди на редица браншови организации. 2019 не беше изключение в това отношение. Редица обекти, в които Акватек имаше ключово участие бяха удостоени с престижни награди.

Награда "Златен Отвес" в категория хотели и ваканционни комплекси бе връчена на Акватек за реализация на обект с общо 16 басейна и СПА комплекс. Става въпрос за "УЕЙВ РЕСОРТ" в близост до Ахелой. Същият комплекс спечели и награда "Сграда на годината 2019" в категория хотели и ваканционни комплекси. Със своите 16 отделни басейна и СПА център, нашият екип имаше ключово участие в проекта и допринесе за грабването на наградите.

 златен отвес уейв ресорт ахелой

УЕЙВ РЕСОРТ - фонтани

 златен отвес уейв ресорт ахелой

УЕЙВ РЕСОРТ от птичи поглед

Освен за гореспоменатия комплекс, още един от обектите на Акватек получи престижна награда. Отново в категория хотели и ваканционни комплекси на наградите "Сграда на годината 2019", хотел "РИУ ПАЛАС СЛЪНЧЕВ БРЯГ" грабна специалната награда на журито и също спечели средства за заем за изпълнение с програмата "кредит онлайн на карту с плохой кредитной историей". Гостите на комплекса ще имат възможност да се насладят на просторен СПА и уелнес център и няколко басейна - проектирани и изградени от професионалистите на Акватек.

басейн РИУ палас

Хотел РИУ Палас - външен басейн

РИУ палас сграда на годината

Хотел РИУ Палас - фронтален изглед

"КОРАЛ РЕЗИДЕНС" е жилищен комплекс в непосредствена близост до морската градина и до плажа в град Варна. Той е сред победителите на конкурса "Сграда на годината 2019" в категория жилищни сгради и комплекси до 10 000 кв.м. РЗП. Това е поредно признание за качеството на работа и забележителните финални резултати при обектите на фирма Акватек и нейните партньори.

сграда корал варна

Сграда Корал - басейн

сграда корал басейн

Сграда Корал Варна - фронтален изглед

Ако искате и Вие да имате басейн в двора или градината, който да не отстъпва по качество на тези в модните списание и хотелските комплекси - потърсете ни още днес!