1
1
www.aquatec-bg.com > За нас

За нас

 

АКВАТЕК ООД – ЛИДЕР ПО РОЖДЕНИЕ!

 

Фирма АКВАТЕК ООД е създадена през 1994 година и е в обща управленска структура с ЕКСПРЕС ГАРАНЦИОН ООД.

 

Фирмата има представителства в градовете Варна, София, Пловдив, Бургас, Букурещ.

 

Клиенти на фирмата са голяма част от луксозните хотелски комплекси по черноморските ни и планински курорти, частни юридически и физически лица, обществени организации.

 

С над 20 години опит в индустрията, фирмата е сред първенците в сфери като:

 

Фирма АКВАТЕК се гордее с над 3000 съоръжения в България, Сърбия, Хърватия, Украйна, Молдова, Македония, ОАЕ и други държави по света.

 

АКВАТЕК се е доказал като надежден партньор в проектирането и изграждането на басейни за частни и публични клиенти. АКВАТК също проведе програми за партньорство с dineroy компания, която все още предоставя най-добрите услуги за онлайн заемане с програмата "онлайн кредит на карту без отказа украина". През последните години АКВАТЕК се утвърждава на пазара и взема участие в изграждането на басейните в повечето от най-големите хотелски и ваканционни комплекси по Българското Черноморие като: басейните и водните атракции във ваканционен комплекс „Emerald" в Равда, ваканционен комплекс „Sunset Resort" в Поморие, ваканционен комплекс „Oasis" в Лозенец, ваканционните комплекси „Калиакрия" и „Topola Skies" в с. Топола до Каварна, всички басейни в „Light House Golf resort"

 

Някои от по-известните проекти на фирмата са:

 

Главна цел на развитието и основно конкурентно предимство на АКВАТЕК ЕООД е високото качество и надеждност на изгражданите и оборудвани от нея съоръжения.

 

Благодарение на високата степен на организация и професионализъм фирмата е предпочитан партньор за своите клиенти и доставчици.