1
1
www.aquatec-bg.com > Басейни > Аквапаркове

Аквапаркове - изграждане, проектиране, дизайн

Аквапарк изграден от фирма АкватекАквапарк Аquamania – АлбенаAction Aquapark – Слънчев бряг

 

АКВАТЕК – ЛИДЕР В ПРОЕКТИРАНЕТО НА АКВАПАРКОВЕ!

 

Аквапарковете са предизвикателство за всяка една фирма в сферата на проектирането и изграждането на басейни. Със своята уникалност и мащаб, те съчетават в себе си голям брой водни атракциони, зони за забавления, заведения, кътове за отдих и други. Разпределението и проектирането на аквапарка са считани за най-важния етапи, които на практика определят дали атракционът ще предлага на посетителите си това, за което те мечтаят.

 

В своя стремеж да бъде лидер на пазара, АКВАТЕК прие предизвикателството да проектира и построи първия за страната аквапарк. Със своята площ от 40,000 квадратни метра и с множеството ролби, пързалки, басейни и декорации, атракционен парк "Акваполис” в КК „Златни Пясъци" бързо се превръща в едно от любимите места на малки и големи.

 

В АКВАТЕК сме горди от факта, че сме участвали в проектирането и изграждането на няколко аквапарка, най-големите сред които са:

 

Дългогодишният ни опит и стремежът ни да предлагаме отлично качество са сред предпоставките, които ни помогнаха да изградим аквапаркове с площ от над 100 000 квадратни метра, които радват десетки хиляди посетители всяка година!

Аквапарк Аquamania - Албена
Аквапарк Аquamania - Албена
Wave Resort - Ахелой
Wave Resort - Ахелой
Аквапарк Sol Luna Bay - Бяла
Аквапарк Sol Luna Bay - Бяла
Аквапарк Aquapolis - Златни пясъци
Аквапарк Aquapolis - Златни пясъци
Action Aquapark - Слънчев бряг
Action Aquapark - Слънчев бряг