1
1
www.aquatec-bg.com > Блог > Нашите обекти > Акватоничен басейн - „Eforie", Румъния

Акватоничен басейн - „Eforie", Румъния

Акватоничният басейн в курорта „Eforie", Румъния е само един от обектите на АКВАТЕК.

 

Басейнът се разделя на няколко зони с различни по вид, брой и местоположение дюзи. Така се постига възможно най-пълноценен масаж на всяка част от човешкото тяло. Басейнът е също така разделен на две температурни зони. Високата температура спомага за максималното отпускане на тялото. Дванадесетте зони на басейна, оборудвани с различен брой дюзи с различно местоположение, гарантират положителния ефект върху цялото тяло след хидро и аеро-масажа.

 

Басейнът разполага със зони за воден фитнес – мускулна рехабилитация, която спомага за радвижване на крайниците след претърпени травми. Така нареченият „воден чадър" се грижи за масаж на главата, гърба и раменете. Зоните със изградени седалки са предназначени за масаж в зоната на кръста, седалището и краката. Зоната с изкуствено създадено движение на водата в кръг натоварва голяма част на тялото.

 

Разбира се, най-голямата зона в басейна е предназначена за плувците. Монтираният от АКВАТЕК хидроджет образува насрещно течение, създаващо съпротивление при плуване.

 

 

Акватоничен басейн     Акватоничен басейн     Акватоничен басейн