www.aquatec-bg.com > Басейни

Басейни

 

АКВАТЕК – ИЗГРАЖДАМЕ БАСЕЙНИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ!

 

За последните 23 години, фирма АКВАТЕК винаги е била считана за един от лидерите в проектирането и изграждането на басейни. От първия ни построен басейн и до ден днешен, ние винаги сме се стремили да предлагаме на нашите клиенти най-добрата възможна комбинация: високо качество, конкурентна цена и професионализъм. Това ни прави доверен партньор за изграждането на малък семеен басейн или голям басейн на хотел. Нещо повече – там където други виждат проблеми, нашият екип вижда възможности. Ето защо, бъдете сигурни, че нашите експерти ще сбъднат Вашите желания и ще проектират басейна, който винаги сте желали!

 

След проектирането и изграждането на басейн, ние даваме възможност на клиентите си да получат абонамент за поддръжка, който включва:

В XXI век, фамилните басейни се превръщат все по-стремглаво от лукс към нормална придобивка за двора. Ако сте решили да се сдобиете със стилен басейн за Вашата къща, не забравяйте, че е важно функционалността и архитектурата на басейна да бъдат съгласувани с професионалистите от АКВАТЕК. Така ще можете максимално да се възползвате от възможностите за спорт, плуване, забавление, игри на децата, релакс и прохлада, които съоръжението дава.

 

АКВАТЕК е дистрибутор на множество аксесоари и професионално оборудване за басейни. През годините, нашата фирма е изградила връзки с някои от световните лидери в производството на помпи, филтри, нагреватели, системи за дезинфекция и други. Ето защо, ние можем да Ви предложим голям избор на качествени и ефективни продукти за Вашия басейн.

 

Ако имате въпроси или искате да сте горд притежател на модерен басейн, не се колебайте да ни потърсите на 052 / 575000 още днес! АКВАТЕК е надеждният парньор за сбъдване на Вашите мечти!