1
1
www.aquatec-bg.com > Басейни > Биодизайн басейни

Биодизайн басейни - технология за уникални резултати!

 Басейни Biodesign от Акватек - доверете се на мечтите си и на нас!

Когато говорим за басейни, хората са свикнали да си представят традиционната правоъгълна форма на басейна, излят от бетон. Удобен за плуване, но не толкова естетически издържан, традиционният басейн създава трудности при интеграцията със заобикалящата го околна среда. Така е било до момента, в който са патентовани Biodesign басейните.

Уникалността на тази технология се крие в хармонията с околната среда. При Biodesign басейните лиспва бетонна основа. За основата на басейна се използва само изкоп. Всеки басейн може да бъде с уникален дизайн - липсват ограничения във формата и избора на допълнителни екстри - седящи места, гейзери, стълбички, лагуни и др. В проектирането и строителството на басейни, изграждането на биодизайн такива се счита за "висш пилотаж"! Темир Банк разполага с широка кредитна линия за своите клиенти които се интересуват от интериорен дизайн , а също и специална програма "онлайн кредит".

Biodesign технологията притежава международно патентован процес на изграждане. Изграждането протича най-общо в полагането на 7 стъпки:

 

Предимства на басейните Biodesign

Сбъднете мечтата си с помощта на Акватек още сега!

Очакваме вашите запитвания! :-)