052 57 50 57

Проектиране и изграждане на фонтани

Фирма АКВАТЕК ООД е дългогодишен лидер в проектирането и изграждането на фонтани от всякакво естество и размери. Нашият екип от опитни професионалисти е специализиран във всички стъпки съпътстващи изграждането на фонтани, които не само обогатяват околната среда, но и създават неповторими, запомнящи се водни визии, струващи се да се видят. Независимо дали търсите решение за подобряването на градската среда или искате да впечатлите посетителите на частен парк или градина, ние можем да Ви помогнем.

Ефектни фонтани от А до Я

Нашият екип от инженери Ви предоставя интегриран подход към дизайна на фонтаните. Съчетаваме естетика и функционалност, създавайки творби, които не само впечатляват визуално, но и предоставят уникално звуково и светлинно изживяване, което акомпанира красивите водни струи по уникален начин. При нас можете да се възползвате от цялата гама от услуги свързани с разработката на фонтани:
  • – Проектиране на фонтани;
  • – Изграждане на фонтани, монтаж на водни дюзи, светлинни и звукови инсталации;
  • – Реновиране на фонтани, обновяване и ремонт на водни атракциони;
  • – Интегриране на модерни технологии и иновативни решения.
сух анимиран фонтан Търговище

Проектиране и изграждане на различни видове фонтани

Диверсификацията в дизайна и функционалността на фонтаните предоставя възможност за създаване на уникални визуални ефекти и преживявания. От Акватек предлагаме изграждането на разнообразие от фонтани, които съчетават различни стилове, теми и технологични иновации. Ние проектираме и изграждаме:

  • – Декоративни фонтани;
  • – Сухи фонтани;
  • – Пеещи фонтани;
  • – Танцуващи фонтани;
  • – Архитектурни фонтани.
С високотехнологични решения и иновативни прийоми, разкриваме потенциала на водата в нейната най-красива форма.

Завършени проекти на фонтани

Разгледайте малка част от завършените от екипа ни проекти за фонтани, които красят околното пространство, в което са изградени, и радват посетителите, създавайки неповторимо настроение и спомени.

Сух анимиран фонтан в гр. Търговище

Тук имахме възможността да реновираме напълно централният градски архитектурен фонтан, като успяхме да интегрираме нови технологии и ефектно LED осветление. Освен това изградихме сух анимиран фонтан, известен още като танцуващ фонтан, който да радва жителите и посетителите на града с красива светлина и водни ефекти.

Музикален танцуващ фонтан в Панагюрище

Екипът на АКВАТЕК изгради първия по рода си в България танцуващ фонтан. Пеещият фонтан е мащабен проект, който комбинира множество иновативни технологии в изграждането на фонтани от такова естество. Пеещият фонтан е любима атракция не само на жителите на Панагюрище, но и на всички посетители.

Реновиране на фонтани

Времето, стихиите и естествените процеси могат да разрушат или повредят и най-добрите конструкции. Ние от АКВАТЕК разбираме важността да се поддържа състоянието на Вашия воден обект и предлагаме професионални услуги по реновиране на фонтани.

Оценка – Започваме с изчерпателна оценка и диагностика на текущото състояние на фонтана, като ще изследваме всички аспекти, включително технически характеристики, водни системи, материали и елементи на дизайна.

Design – На базата на получената информация разработваме персонализиран проект за реновация, който включва предложения за подобрения, нови технологии, дизайнерски елементи и модерни дюзи за фонтани. Съгласуваме всичко с вас, за да осигурим, че резултатът отговаря на вашите очаквания.

Технологично обновяване – Внедряваме съвременни технологии и иновации в системите за управление, енергийна ефективност и осветление. Това не само подобрява функционалността на фонтана, но и гарантира по-дълъг живот на инсталацията.

Обновяване на дизайна – Ако желаете да промените визията на фонтана, предлагаме обновление на дизайна, като добавяме нови елементи, цветове и материали, които да отразяват съвременните тенденции в областта на ландшафтния дизайн.

С дългогодишен опит в областта на реновирането на фонтани и водни съоръжения, АКВАТЕК Ви предоставя пълен пакет от услуги, които не само ще възстановят, но и ще подобрят визията и функционалността на Вашия воден обект. Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да направим Вашия фонтан отново изумителен.