1
1
www.aquatec-bg.com > За нас > Новини > Участие на Акватек в Годишните СПА-награди - 2015

Участие на Акватек в Годишните СПА-награди - 2015

 

 

За пореден път АКВАТЕК ще вземе участие в годишния конкурс на Българския съюз по балнеология и СПА-туризъм.

 

Тази година ние кандидатстваме в категория "Иновативна СПА-концепция", като се представяме с Уелнес и СПА-центъра, проектиран от нас за ваканционния комплекс "Топола Скайс". В момента центърът е в процес на изграждане.

За създаването му бяхме вдъхновени от носталгилята по българските традиции и ценности, позабравени в днешния все по-забързан и напрегнат живот.

 

Обособената парна баня, наподобяваща старите градски бани каквито са били по времето на Чудомир е изработена изцяло от естествен камък и дърво. Мястото ни пренася във времената на живия български бит и култура. Естествено допълнение са великолепните творби на Чудомир, в неговия типичен хумористичен стил.

В стремежа си да бъдем близо до природата, да ценим и да ползваме разумно даровете на нашата земя, решихме да включим в уелнес центъра и солна стая, за чието изграждане се ползва само българска каменна сол.

Допълнихме концепцията и с приключенска пещера - тунел, отново вдъхновена от типичните за българските пещери климатични условия.

 

Със всичко това ние целим да създадем автентична българска атмосфера, да запознаем чуждестранните гости с нашия бит и традиции, да припомним на всички нас някои позабравени ценности. Наред с това, Уелнес & СПА център "Топола Скайс" се грижи за подобряването на здравословното състояние на човека.

 

Topola skies - Adventure care   Topola skies - Finnish and Herbal sauna   Topola skies - ICE room

Topola skies - Relax zone   Topola skies - Salt room   Topola skies - Steam bath