1
1
www.aquatec-bg.com > Блог > СПА > Хидротерапия

Хидротерапия

Спа капсули
Категория Хидротерапия на 06 Февруари, 2015

Спа капсули

СПА капсулите съчетават в себе си възможност за множество СПА процедури, което ги прави цялостна лаборатория за красота, възстановяване и релакс. Те привличат с иновационни системи, висококачествен дизайн и уникални функции. Хармоничното съчетание на топлина, пара, изобилие от вода, масаж, хромотерапия, аромати и музика създават чувството за релакс и спокойствие.
Терапевтични вани
Категория Хидротерапия на 05 Февруари, 2015

Терапевтични вани

Това са вани предимно за професионално ползване. Различават се по форма, размери и оборудването си, които зависят от типа терапия, за която са предназначени. Ползват се от 1 човек, с или без помощта на медицинско лице (терапевт). Тези вани са анатомично оформени, което позволява оптимално разполагане на терапевтичното оборудване по протежение на тялото и крайниците.

Джакузи - какво представлява и ползи
Категория Хидротерапия на 03 Февруари, 2015

Джакузи - какво представлява и ползи

Конструктивно хидромасажната вана представлява съд с вода, с форма подходяща за отпускане на човешкото тяло, в която посредством една или повече помпи през специално оформени отвори (дюзи) се нагнетяват (в определено съотношение) вода и въздух. Ефективността на масажа в такава вана зависи от много фактори: брой, вид, размер и разположение на дюзите; възможност за промяна на посоката и контрол на силата на водните струи и на съотношението вода-въздух.