1
1
www.aquatec-bg.com > Блог > Нашите обекти

Нашите обекти

Акватоничен басейн - „Eforie“, Румъния
Категория Нашите обекти на 30 Ноември, 2015

Акватоничен басейн - „Eforie“, Румъния

Акватоничният басейн в курорта „Eforie“, Румъния е само един от обектите на АКВАТЕК. Басейнът се разделя на няколко зони с различни по вид, брой и местоположение дюзи. Така се постига възможно най-пълноценен масаж на всяка част от човешкото тяло.
Солна стая - изградена от чиста каменна сол
Категория Нашите обекти на 19 Ноември, 2015

Солна стая - изградена от чиста каменна сол

Халотерпията (наричана още солна терапия) е метод за профилактика и лечение на много заболявания. Изградената от АКВАТЕК солна стая в DREAM SPATopola Skiesе част от многобройните „СПА и Уелнес“ проекти, разработени и изпълнени от нас.
Музикален танцуващ фонтан Панагюрище
Категория Нашите обекти на 10 Октомври, 2015

Музикален танцуващ фонтан Панагюрище

Единственият по рода си на Балканите фонтан е разположен край „Арена Асарел“ в Панагюрище. Музикалният танцуващ фонтан е изграден по най-новата технология в света, по която работят „танцуващите” фонтани в Bellagio, Лас Вегас, и „пеещите” в Дубай и Барселона.
Хармони Суитс 2
Категория Нашите обекти на 16 Февруари, 2015

Хармони Суитс 2

През 2011 г. фирма АКВАТЕК участва в доставката и монтажа на технологичното оборудване (филтрираща система – помпи и пясъчни филтри, подводно осветление, дозаторна станция) за басейна, както и в доставката и монтажа на облицовката и необходимите материали (хидроизолация, лепило, фугираща смес и еластични ленти) за полагането й.
Хотел Адмирал
Категория Нашите обекти на 11 Февруари, 2015

Хотел Адмирал

Обектът е разположен непосредствено до хотела, на самата плажна ивица, в центъра на к.к. Златни пясъци. В края на 2011 г. АКВАТЕК изготви проектите по всички необходими части за изпълнението на басейна (архитектура, конструкция, ВиК, елтехнология, ОВК, озеленяване, геодезия и др.).