1
1
www.aquatec-bg.com > За нас > Партньори

Партньори

Със своите над 20 години на пазара, фирма АКВАТЕК е изградила множество партньорства с производители от цял свят. В следващите редове ще Ви представим някои от основните фирми, за които АКВАТЕК е дистрибутор в България. Фактът, че фирмата ни е изключителен представител за България на някои от тях е показателен за професионализма и надеждността ни. Ето защо, ако търсите опитен партньор за Вашия предстоящ проект, който не прави компромис с качеството и да изпълни всяко Ваше желание, бъдете сигурни, че сте на правилното място!
 

ESPA - Испания

Производител на богата гама циркулационни помпи. АКВАТЕК е изключителен представител за България и партньор от 1994 година.

FLEXINOX - Испания

 
 
Производител на изделия от неръждаема стомана: стълби за басейни, душове, водопади и др. Световен лидер в бранша. АКВАТЕК е изключителен представител за България от 1998 година.

CORAPLAX - Испания

 
Производител на PVC фитинги и специализирани тръбни системи за басейни. АКВАТЕК е представител за България и партньор от 1998 година.
ASTRAL - Испания
 
Един от най-големите световни производители на оборудване за басейни. АКВАТЕК е партньор от 1995 година.  
SERA POOL - Турция
 
Най-големият производител на специализирана порцеланова керамика за облицовка на плувни басейни. Компанията е доставчик на облицовките на голяма част от спортните басейни по света. АКВАТЕК е дистрибутор и партньор от 2001 година.
GLOBAL BRIDGE - Китай
 
Най-големият китайски производител на стъклокерамика и стъклени мозайки. Компанията е основен доставчик на повечето големи световни компании. АКВАТЕК е официален вносител и партньор от 1999 година. 
D&W Pool - Германия
Производител на сглобяеми басейни за домашно ползване. АКВАТЕК е изключителен представител за България и партньор от 1994 година.
TYLO - Швеция
 
Световно известен производител на бутикови сауни, парни бани и парогенератори от висок клас. АКВАТЕК е оторизиран дистрибутор и партньор от 1997 година.
EMEC - Италия
 
Утвърден европейски производител на дозаторна техника за басейни. АКВАТЕК е представител за България и оторизиран сервизен център от 1999 година.
MAPEI - Италия
 
Световният лидер в областта на строителната химия - хидроизолации, лепила, фугиращи смеси, специализирани продукти. АКВАТЕК е оторизиран дистрибутор и партньор от 2002 година.
KRIPSOL - Испания
 
Един от най-големите и утвърдени испански производители на оборудване за басейни. АКВАТЕК е оторизиран дистрибутор и партньор от 2000 година.
PAHLEN - Швеция
 
Най-известният европейски производител на отоплителна техника за басейни. Пословичното шведско качество е вложено във всеки техен продукт. АКВАТЕК е оторизиран дистрибутор и  партньор от 1999 година.
EZARRI - Испания
 
Най-известният испански производител на стъклокерамика, пана, облицовъчни елементи и др. Продуктите се характеризират с високо качество. АКВАТЕК е партньор от 2001 година.
POLIN - Турция
 
Най-големият европейски производител на пързалки и атракционни съоръжения за аквапаркове. Компанията съществува от 1976 година и има реализирани стотици проекти по целия свят. В партньорство с АКВАТЕК от 2001 година.
GEMAS - Турция
 
Най-големият турски производител на оборудване и аксесоари за басейни. Компания с голям международен пазар, предлагаща качествени продукти на добри цени. АКВАТЕК е партньор от 1999 година.
SAWO - Финландия
 
Един от световните производители на печки и продукти за сауна. Продуктите се проивеждат предимно от неръждаеми благородни стомани. АКВАТЕК е официален дистрибутор и партньор от 2002 година.
Bio-UV - Франция
 
 
Най-големият европейски производител на системи за UV дезинфекция на водите в плувни басейни. АКВАТЕК е партньор от 2004 година.
HAYWARD - САЩ
 

 

Американска компания, оперираща по целия свят, производител на оборудване за басейни. АКВАТЕК е партньор от 2007 година. 

HASLAUER - Германия
 
Компания, която е основоположник на съвременните wellness и СПА тенденции. Продуктите на Haslauer се отличават с дизайн и високо качество. АКВАТЕК е партньор от 2007 година.
NECON - Германия
 

 

Иновативни технологии и решения в сферата на системите за дезинфекция без използването на хлор. Акватек е партньор от 2008 година.

HPE - Испания
 
 
Производител и дистрибутор на компресорни и вакуумни системи и технологии. АКВАТЕК е партньор на HPE от 2003 година.
Т&А - Белгия
 
Компания произвеждаща покривала с висока степен на сигурност. АКВАТЕК е партньор на T&A от 2004 година.
PATENTVERWAG - Италия
 
Производител на качествено оборудване за спортни басейни и спортни съоръжения. АКВАТЕК е партньор от 2003 година.
FONTANA - Гърция
 
Един от най-големите и качествени производители на оборудване за фонтани в Европа. Акватек е партньор от 2004 година.
MARPISCINE - Италия
 
Производител на оборудване и аксесоари за басейни от неръждаема стомана. АКВАТЕК е партньор от 2006 година.