1
1
www.aquatec-bg.com > За нас > Новини > Термофор - нови печки за сауна от Акватек

Термофор - нови печки за сауна от Акватек

 

 

ПЕЧКИ ЗА САУНА ТЕРМОФОР - КАЧЕСТВО И ТРАДИЦИИ

 

От АКВАТЕК сме горди да съобщим, че от този месец нашата компания предлага на пазара марката Термофор – висококачествените руски печки за сауна и баня!

 

Компанията Термофор е един от лидерите в сферата на печките и предлага продукция от много високо качество, която е подходяща както за семейни бани така и за по-големи сауна помещения. През последните години Термофор се превръща в лидер на руския пазар и един от най-големите световни износители в тази сфера.

 

Позволете ни да Ви представим накратко моделите Термофор, които АКВАТЕК предлага. Те могат условно да бъдат разделени на 3 вида:

 

pechka sauna hekla

 

 

 

Печките, които фирмата изработва, са от висококачествена стомана, а основните компоненти на повечето от тях са направени от неръждаема жароустойчива високолегирана стомана AISI 409 с дебелина 2-3 mm.

 

От АКВАТЕК препоръчваме на всички наши настоящи и бъдещи клиенти да се възползват от отличните предложения на Термофор, които могат да бъдат намерени в нашия онлайн магазин – Poolshop.bg.

 

Без значение дали имате нужда от печка за помещение с малък обем или за голяма сауна, Термофор е правилният избор. Възползвайте се още днес!