View

Доставка и монтаж на цялостно оборудване за басейн в частен имот в Гърция, включващо изграждане на закладни части, тръбна разводка, филтрираща система, електрическо табло, подводно LED осветление, система за дезинфекция чрез електролиза със сол, хидромасажна част и въздушен масаж.

View

Доставка и монтаж на басейните за приводняване и водни пързалки за аквапарк към хотелски комплекс „Сол Несебър Ризорт“, гр. Несебър.

View

На територията на комплекса „Акватек“ изгради два идентични открити сезонни басейна с обособена детска зона.

View

Няколко вида басейни в 5-звезден апартхотел в румънския курортен град Мамая.

View

Hele Single е панорамна сауна с осмоъгълна форма, спечелила престижната награда Red Dot. Побира до 7 души и е проектиран да обогати и разшири околната среда.

View

Проектиране и изграждане на частен луксозен басейн.

View

Уникален фонтан атракция за жителите и гостите на град Монтана с водни струи с различна височина, форма и впечатляващи светлинни ефекти. Фонтанът има форма на правоъгълник, от който излизат множество водоскоци. Вечерно време те се осветяват в най-различни цветове.

View

Акватоничен басейн в луксозен комплекс във Велинград.

View

Най-модерният дълбоководен басейн на Балканите, снабден със система за генериране на вълни и други специализирани устройства, които създават условия, много близки до реалните.

View
басейн с воден бар

Атрактивен дизайн и широкообхватно изпълнение включващо проектиране и СМР, RIU Palace е един от най-атрактивните обекти в България.