www.aquatec-bg.com > За нас > Дейности

Дейности

АКВАТЕК - ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ЗА ВАШИТЕ БЪДЕЩИ ПРОЕКТИ!

 

С годините си на пазара, фирма АКВАТЕК ЕООД се е доказала като лидер в проектирането и изграждането на басейни, спа-центрове, аквапаркове и множество други съоръжения. При изпълнението на всеки един от над 3000-те проекта, фирмата следва своите принципи на коректност, отговорност и високо качество на изпълнение в най-кратки срокове. АКВАТЕК ЕООД счита своят опит и високото качество на работата си като най-сигурните признаци за професионализъм и като сигурна формула за успех. Планирането и проектирането на всеки обект е съпроводено с подробни 3D визуализации, а презентациите се правят от професионалисти с дългогодишен опит.

 

След изпълнението на свой проект, АКВАТЕК ЕООД дава възможност на клиентите си да получат абонамент за поддръжка. Това включва:

 

Благодарение на изградената система на работа и опитът във всеки етап – от проектирането до поддръжката на обекта – клиентите ни могат да се радват на дългогодишна и безпроблемна експлоатация на съоръженията си!

 

Фирма АКВАТЕК ЕООД предлага също така и богата гама от продукти и аксесоари свързани с изграждането и поддръжката на басейни, спа центрове и други съоръжения. Чрез мрежата ни от офиси и шоуруми в България и Румъния, можете да си набавите всичко за вашия басейн, сауна или джакузи. Можете да пазарувате и без да напускате дома си чрез нашия онлайн магазин – Poolshop.bg.