1
1

Спа капсули

СПА капсулите съчетават в себе си възможност за множество СПА процедури, което ги прави цялостна лаборатория за красота, възстановяване и релакс. Те привличат с иновационни системи, висококачествен дизайн и уникални функции. От една страна – компактният размер, а от друга – множеството процедури, които предлагат, ги прави предпочитано оборудване към СПА центрове, студия, салони за красота, хотели и др. Хармоничното съчетание на топлина, пара, изобилие от вода, масаж, хромотерапия, аромати и музика създават чувството за релакс и спокойствие.

 

Основни функции на СПА капсулите:

 

СПА капсулиСПА капсулиСПА капсули

 

Допълнителни екстри:

 

В зависимост от положението на тялото в капсулата, тя може да бъде стандартна или компактна. Характерно за стандартните капсули е, че тялото е в легнало положение, като в повечето случаи главата е извън полето на действие на процедурите. При компактните СПА капсули тялото е в седнало положение. Главата може да бъде навън или в самата СПА капсула.

 

Солните СПА капсули са компактни, като при тях главата е задължително вътре в капсулата. Това е необходимо поради спецификата на извършваните процедури. Халотерапията (терапия със сол) е холистичен, нелекарствен метод за профилактика и естествено лечение, който използва чиста и необработена каменна /хималайска/ или морска сол в аерозолна форма. Препоръчва се за употреба в рехабилитационни и медицински центрове.