052 57 50 57

Строителство на басейни

Идеята за собствен басейн през горещите летни дни е изключително освежаваща и примамлива. А радостта от притежаването на личен басейн вече не е далечна мечта, благодарение на нашите достъпни и висококачествени услуги за изграждане на басейни. С дългогодишен опит в индустрията, ние от Aquatec специализираме в изграждането както на дворни, така и на обществени басейни.

Нашите специалисти в строителството на басейни, както и поддръжка на басейни, са само на един клик разстояние, предлагайки изчерпателни и персонализирани решения. Ние ще се съобразим изцяло с Вашите нужди и предпочитания, уверявайки се, че Вашият басейн е създаден прецизно, според Всички правила и изисквания.

Стъпки преди изграждане на басейн

Преди да започнем строителството, първо започваме с процес на консултация, за да се запознаем в детайл с Вашите уникални изисквания. По време на тази първоначална среща, нашите експерти вземат предвид Вашите предпочитания, бюджет и физическите характеристики на пространството, което ще трансформирате.

Следващата стъпка е проектиране на Вашия басейн, по време на което ние визуализираме Вашия мечтан басейн с помощта на модерни техники. След като проектът е финализиран и одобрен, ние можем да представим конкретна оферта с подробности за разходите и времевите рамки. След съгласие преминаваме към вълнуващата част: започване на строителството.

Накратко, от нас можете да очаквате следния процес:

  • – Консултация с наш специалист;
  • – Проектиране на Вашия басейн;
  • – Персонална оферта;
  • – Строителството на басейн започва.

Процес на изграждане на басейн

Нашият процес на изграждане на басейни е систематичен и добре организиран. Започваме с набавяне на висококачествени материали от доверени доставчици. След това подготвяме основата и изграждаме стените, като гарантираме оптимална здравина и издръжливост. Следва хидроизолация, важна стъпка за поддържане на дълготрайността на басейна. 

След това започва същинското изграждане на басейна, последвано от монтаж на филтриращите и осветителните системи. Всяка стъпка се изпълнява щателно, като се имат предвид Вашите изисквания и безопасност. Крайният продукт? Красив, напълно функциониращ басейн, на който можете да се наслаждавате години наред.

Цени за изграждане на басейн

Цената на изграждането на басейна се влияе от множество фактори, включително избраните материали, вида и формата на басейна, околните подови настилки, дълбочина и други. Нашите опитни специалисти могат да предоставят приблизителни цени по време на консултации на място, което Ви позволява да вземете информирано решение. 

От бюджетни опции до луксозни дизайни от висок клас, ние работим, за да отговорим на всички видове заявки. Въпреки че не можем да предоставим точни цени без консултация, ние ви уверяваме, че нашият ангажимент за достъпност и качество е непоколебим.

Насладете се на едни от най-достъпните цени за строителство на басейни без компромиси с качеството.

Изграждане на публични басейни и водни съоръжения

С години опит зад гърба си, Aquatec не е просто компания за изграждане на басейни. Изградихме силни връзки с международни партньори, създавайки цялостни решения за водни паркове, спа хотели и обществени басейни. Нашият ангажимент към качеството и вниманието към детайла ни спечели звездна репутация в тази индустрия. Нашето портфолио говори много за способността ни да се справяме с проекти от всякакъв размер и сложност. Доверете ни се, за да превърнем Вашите визии в реалност.