www.aquatec-bg.com > Уелнес и СПА > Термотерапия

Термотерапия

 

ТЕРМОТЕРАПИЯ – ОТЛИЧНА КОМБИНАЦИЯ МЕЖДУ ЛЕЧЕНИЕ И РЕЛАКС

 

finlandska sauna - termoterapiaМодулни и монолитни парни бани, финландски сауни, лакониуми, тепидариуми – това са само част от видовете обекти за термотерапия, които АКВАТЕК е изградила през годините.

 

Нашата фирма предлага комплексни решения за собственици на хотели и ваканционни комплекси – изграждане на СПА центрове със сауна, масажен кът и помещения за контрастни процедури, сетивни терапии, хидротерапии и други.

 

Ако искате да имате модерна финландска или инфрачервена сауна във Вашия дом, специалистите на АКВАТЕК могат да се заемат с проектирането, доставката на материали и изграждането ѝ.

 

Нещо повече, от нашия онлайн магазин Poolshop.bg можете лесно и бързо да закупите аксесоари, оборудване и всякакви различни придобивки за сауна.

 

Нашите награди в сферата на СПА изграждането и иновациите са доказателство, че АКВАТЕК е синоним на отлични резултати! Можете да разгледате някои от нашите СПА и уелнес обекти в галерията.

 

 

Без значение дали мечтаете да имате финландска сауна или модерна парна баня, АКВАТЕК е Вашият доверен партньор в проектирането и изграждането!

 

Потърсете ни на 052 / 575000 още днес!