Nordis Hotel, Мамая (Румъния)

Изграждане и оборудване на няколко басейна в 5-звезден апартхотел в град Мамая, Румъния.

  • Акватоничен басейн с размери 12,6 х 4,9 м с обособени различни зони с водни ефекти, с терапевтичен хидромасаж и зони за въздушен масаж, включващи: водопади за масаж на врата, водни завеси, 15 броя хидромасажни дюзи за динамичен воден масаж на цялото тяло, зона „джакузи“ с редуващи водни и въздушни масажи – за терапия на отделни точки на тялото; три двойни ергономични лежанки с оформени индивидуални въздушни масажи за всяка; шест хидромасажни дюзи на различни височини по стената на басейна – за терапевтичен воден масаж; два броя въздушен релаксиращ масаж тип „Гейзер“. За басейна са предвидени: завишена филтрираща система; автоматично ел. табло за управление; електролизатор на сол за автоматично дозиране; RGB подводно осветление; отопление с топлообменник, поддържащ температура на вода 34оС целогодишно; обезопасителни перила и парапети.

  • Солен басейн с диаметър 3,4м с оборудване за терапевтичен лечебен ефект върху кожата. Басейнът е оборудван с електролизатор на сол за автоматично дозиране, RGB подводно осветление и отопление с титаниев топлообменник.

  • Голям басейн с дължина 25м, оборудван със солна електролиза и RGB подводно осветление, както и се отопля с титаниев топлообменник. Към басейна е предвидено и покривало

  • Джакузи зона с дълбочина 90см и температури на водата 34‘. Тази зона е оборудвана със солна електролиза и RGB подводно осветление. Предлага разнообразие от масажи за цялото тяло.

  • Детски басейн с дълбочина 20см. Басейнът е оборудван с детски водни атракции със солна електролиза и RGB подводно осветление, отопляем с титаниев топлообменник.

  • Бебешки басейн с дълбочина 10 см. Басейнът е оборудван със солна електролиза и RGB подводно осветление, отопляем с титаниев топлообменник.

Anul:2024
Client:Nordis Hotel
Categorie: