Тарсис Хотел и Аквапарк, Слънчев бряг

Семейният хотел „Тарсис Хотел и Аквапарк“, намиращ се в Слънчев бряг, предлага на своите гости незабравимо преживяване сред лукс и уют. „Акватек“ е изградила два идентични открити сезонни басейна и обособена детска зона.

Всеки от басейните е проектиран с внимание към детайлите, за да осигури най-доброто водно преживяване за гостите. Подводното LED RGB осветление с няколко програми създава магична атмосфера както през деня, така и през нощта. Автоматичната дозаторна система на свободен хлор и pH гарантира чистотата на водата, а облицовката с турски порцеланови плочки добавя стил и елегантност на цялата обстановка.

  • Басейн с преливен улей за възрастни с детска част и сплаш зона – филтрация, ел. табло и окабеляване в техническо помещение, с подводно LED RGB осветлениес няколко програми, автоматична дозаторна система на свободен хлор и pH, облицовка с турски порцеланови плочки.
  • Басейн с преливен улей за приводняване – филтрация, ел. табло и окабеляване в техническо помещение, подводно LED RGB осветление с няколко програми, автоматично дозаторна система на свободен хлор и pH, облицовка с турски порцеланови плочки.
  • Доставка и монтаж на оборудване на хидросистема за водни пързалки.
Anul:2022
Client:Тарсис Хотел и Аквапарк
Categorie: