ARGISHT PARTEZ, Златни Пясъци

Апарт комплекс Argisht Partez” е разположен в курортния комплекс „Златни пясъци“, на 17 км североизточно от морската столица на България – град Варна. За създаването на малък оазис за гостите на комплекса „Акватек“ ООД изгради просторен плувен басейн с две обособени зони за деца и лагуна с уникален дизайн. Последният детайл от изграждането на плувното съоръжение е облицовката на дъното, която включва пано, изобразяващо логото на комплексa.

Басейнът за възрастни е с водна площ от 319,7 м², а двата детски басейна са с водна площ от съответно 37,2 м² и 16,2 м². Общата водна площ на съоръжението е 373,1 м²., а общата облицовъчна площ е 532 м².

Общият воден обем на басейните е 460,8 м³, като басейнът за възрастни е с воден обем от 432 м³. Водният обем на двата детски басейна е съответно 22,3 м³ и 6,5 м³.

Средната дълбочина на басейна за възрастни е 1,35 м, а двата детски басейна са с дълбочина от 0,6 м и 0,4 м.

Всеки един от трите басейна на територията на комплекс Argisht Partez” е оборудван с автоматична дозаторна станция и подводно LED осветление (color change).

Проектът и реализацията на плувните басейни на комплекс Argisht Partez” са изцяло осъществени от „Акватек“ ООД. Цялостното изпълнение включва проектиране, изграждане, доставка и монтаж на технологичното оборудване, всички инсталации, нужни за нормалното функциониране на съоръженията, хидроизолация и облицовка на басейните.

Година:2014
Клиент:АРГИЩ ООД
Съоръжения::Басейн
Категория: