ARGISHT PARTEZ, Nisipurile de Aur

Апарт комплекс „Argisht Partez“ е разположен в курортния комплекс „Златни пясъци“, на 17 км североизточно от морската столица на България – град Варна. За създаването на малък оазис за гостите на комплекса „Акватек“ ООД изгради плувен басейн с две обособени зони за деца и лагуна с уникален дизайн. Последният детайл от изграждането на плувното съоръжение е облицовката на дъното, която включва пано, изобразяващо логото на комплексa.

Басейнът за възрастни е с водна площ от 319,7 м², а двата детски басейна са с водна площ от съответно 37,2 м² и 16,2 м². Общата водна площ на съоръжението е 373,1 м²., а общата облицовъчна площ е 532 м². Общият воден обем на басейните е 460,8 м³, като басейнът за възрастни е с воден обем от 432 м³. Водният обем на двата детски басейна е съответно 22,3 м³ и 6,5 м³. Средната дълбочина на басейна за възрастни е 1,35 м, а двата детски басейна са с дълбочина от 0,6 м и 0,4 м.

Всеки един от трите басейна на територията на комплекс „Argisht Partez“ е оборудван с автоматична дозаторна станция и подводно осветление (color change). Проектът и реализацията на плувните басейни на комплекс „Argisht Partez“ са изцяло осъществени от „Акватек“ ООД.

Цялостното изпълнение включва проектиране на басейна, изграждане, доставка и монтаж на технологичното оборудване, всички инсталации, нужни за нормалното функциониране на съоръженията, хидроизолация и облицовка на басейните.

Anul:2014
Client:ARGISHT OOD
Instalații:Piscină
Categorie: